Joop Zoetemelk Classic 2015

Zaterdag 21 maart was het tijd voor mijn eerste 100 mijl. In het schitterend Hollandsche lenteweer heb ik deze gehaald in de Joop Zoetemelk Classic. Na het eerste uur was ik volledig doorweekt en heb ik nog even getwijfeld of ik niet beter de 100km of zelfs de 75km kon pakken, maar gelukkig heb ik mezelf toch kunnen motiveren om door te koersen op de 150km. Dit alles natuurlijk met de aankomende Amstel Gold Race in het achterhoofd, ik heb de kilometers hard nodig.

Uiteindelijk viel het met de neerslag nog wel mee, de wind en de natte en vieze wegen waren een groter obstakel. Die laatste zorgden dan ook voor een gezicht als een mijnwerker na afloop.

Mijnwerker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.