CPC loop 5KM

Vandaag was de CPC loop in Den Haag. Ik deed mee met de 5KM.

[singlepic id=1081]

De gym-docenten op school hadden het georganiseerd. Met meer dan 50 aanmeldingen zou onze rector Jeroen Bos ook meedoen, wat superleuk was. Ilse, een klasgenootje van mij heeft ook meegedaan. Ik had het wat moeilijker dan haar, dus uiteindelijk ging ik ook alleen lopen.

[singlepic id=1077 w=220 float=left][singlepic id=1079 w=220 float=left]

Natuurlijk was ik heel enthousiast over de CPC loop maar nadat ik hem had gelopen dacht ik bij mezelf: “Goh, misschien had ik toch wel moeten trainen.” Maar natuurlijk wat ik het meest in mijn gedachte had, was dat ik hem gewoon had gelopen!! Ik was ook super trots natuurlijk!!

De route was ook super mooi! We gingen vanaf het Malieveld naar de Koningskade, langs het Vredespaleis, langs een park, op de Riouwstraat terug naar de Koningskade en weer terug op het Malieveld waar Marco en mijn moeder op me stonden te wachten voor de finish. Toen ik daar aankwam hadden ze een super groot bord met “Lucas, held! Kusjes” er opstaan met een witte roos. De uiteindelijke bruto tijd was 37:58 en de netto tijd was 35:20 (bruto tijd was nog toen ik nog niet over de startlijn was).

Klik hier voor mijn uitslag!!

[singlepic id=1075 w=200 float=left][singlepic id=1072 w=250 float=left]

Toen ik Marco en mijn moeder zag was ik zo blij!! Ik rende meteen naar ze toe! Daarna gingen we naar de trein naar huis. Ik heb daar gedoucht en daarna zijn we als beloning ergens gaan lunchen.

Het was een geweldige dag!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.