Joop Zoetemelk Classic

Een week na mijn eerste toertocht van dit seizoen was het alweer tijd voor de Joop Zoetemelk Classic. Gezien het vroege voorjaar toch nog besloten om, samen met Patjuh, ipv 75km de 100km te rijden. Dit werd nog best pittig gezien de harde wind de hele dag, maar dit leverde ook meteen een paar mooie waaiers op. Toch nog een best aardige tijd kunnen neerzetten.

De Joop Zoetemelk Classic heet met recht een classic, bij de NTFU krijgt het 3 sterren en de organisatie, sfeer en verzorging was dan ook van top niveau. Leuke bijkomstigheid was ook dat de camera’s van mysports.tv langs het parcours stronden opgesteld, wat voor mij de volgende persoonlijke samenvatting opleverde:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HVpt2hbFwAc&w=550]

En natuurlijk waren de fotografen van sportplaat.nl ook weer aanwezig:

Nu op naar de 120km in de Omloop van Zandvoort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.