Omloop Tom Schouten

Na de nodige trainingsritjes op m’n nieuwe Specialized Secteur Comp 3X was het 8 maart j.l. tijd voor de eerste echte toertocht van het seizoen; de Omloop Tom Schouten. In ideale weersomstandigheden werd dit ook meteen mijn eerste century ride over een schitterend parcours door Zuid-Holland.

In een rustig tempo werden de 100km makkelijk verwerkt en werd er tegen het einde zelfs nog even flink aangezet voor een tijdrit van 3km. Daar haalde ik helaas net niet de 40km/u gemiddeld en belandde zodoende op een respectabele 135ste (uit 283) plek in mijn categorie 😉 In een benadering van de totale gemiddelde tijd deed ik het iets beter met de 33ste (uit 852) plek. Kan ook te maken hebben met een kleine valpartij waarbij het nut van een fietshelm maar weer eens werd aangetoond. Verder gelukkig “zonder erg”. Check ook de resultaten op Runkeeper.

One thought on “Omloop Tom Schouten”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.