La La Land stopt (en steunt Japan)

La La Land Music voor JapanDe coolste platenzaak van Den Haag stopt er mee. Ditmaal geen mopper verhalen over “internet” en dergelijke, maar Tracey en Frank zien de klassieke platenwinkel als bedrijfsvorm niet meer als rendabel. Gelukkig zetten ze hun andere activiteiten zoals hun eigen onafhankelijke platenlabel, merchandising, boekingen en online verkoop van vinyl nog wel voort.

Een laatste “uitverkoop” start, volgens mij niet geheel toevallig, 16 April a.s. tijdens Record Store Day 2011. De opbrengst van deze leegverkoop van CD’s en tweedehands LP’s gaat overigens ten goede van de slachtoffers van de recente natuurrampen in Japan. Daarnaast worden ook veel exclusieve en vaak gesigneerde stukken geveild voor ditzelfde goede doel.

Check voor alle details de site of loop (voor 1 Juni) nog eens langs in de Nieuwstraat in Den Haag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.