The Third Man Rolling Record Store

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YN1f1pZqErU]

UPDATE: Video doet ‘t weer

Jack White mag dan inmiddels gestopt zijn met de White Stripes, maar met zijn Third Man Records label blijft hij nog steeds erg druk. En om campagne te voeren voor vinyl, platenzaken en muziek in het algemeen komt hij nu met The Third Man Rolling Record Store: een platenzaak op wielen inclusief installaties voor DJs en apparatuur voor bands. Binnenkort rijdt hij ermee van Nashville, Tennesee naar Austin Texas voor het South By SouthWest festival. Ik ben benieuwd wat hij op Record Store Day gaat doen 🙂

One thought on “The Third Man Rolling Record Store”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.