Fleet Foxes – Fleet Foxes

Dit album op::last.fm::discogs

Dit debuut album van Fleet Foxes is een mooi voorbeeld van één van de manieren waarop platenmaatschappijen (SubPop in dit geval) en bands proberen de moderne consument tegemoet te komen. Naast de geweldige muziek op zowel hun self-titled debuut als op de als bonus meegeleverde EP “Sun Giant”, krijg je ook een download code waarmee je de officiële mp3-tjes van beide platen kunt verkrijgen. En dat alles in zo’n fraaie gatefold hoes! De afbeelding op de voorkant is trouwens De Blauwe Huik van Bruegel 🙂

De opvolger van dit album heet Helplessness Blues en verschijnt begin Mei. De titeltrack is alvast te beluisteren/downloaden bij SoundCloud:

En als bonus hier de officiële clip voor White Winter Hymnal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.