The Black Keys – Brothers

Dit album op::last.fm::discogs

Dit is een blog post over een plaat. De naam van deze plaat is Brothers. De naam van de band op deze plaat is The Black Keys. De namen van de leden van deze band zijn Dan Auerbach en Patrick Carney 🙂

Vuige blues-rock of een combinatie van traditionele blues en psychedelische rock, dat is wat The Black Keys maken. Hun lo-fi benadering verdient natuurlijk een vinyl release als deze. Ook de industrie kon dit waarderen en beloonde deze dubbel LP dan ook met de Grammy voor o.a. “Best Recording Package” en “Best Alternative Music Album”.

Onze versie is de gewone release met poster, maar er bestaat ook een uitgebreide gelimiteerde set. Deze is vorig jaar in het kader van Record Store Day verschenen. Dit jaar valt Record Store Day trouwens op 16 april. Meer dan 70 platenzaken in heel Nederland doen hier aan mee en je kunt dan overal instore optredens en exclusieve releases verwachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.