Fleetwood Mac – Rumours – Record Store Day

Record Store Day“Eén van de grootste platen uit de popgeschiedenis is Rumours van Fleetwood Mac. Speciaal voor Record Store Day wordt deze historische plaat opnieuw in een beperkte oplage in twee edities uitgebracht. Zaterdag 5 februari zond VPRO Classic Albums: Rumours uit, een documantaire over de plaat die bijna niet was gemaakt. Klik op de link om de documantaire te bekijken.” – Fleetwood Mac – Rumours – Nieuws – Record Store Day.

Dit album vonden we een tijdje terug al in de bakken met tweedehands platen van LaLaLand in Den Haag, maar ik denk dat we deze in April proberen te vervangen met deze exclusieve Record Store Day release.

Update: details over de twee verschillende versies zijn bekend:

  • Deluxe: 2 x 180gr. 45 RPM black vinyl discs in 2 pocket gatefold jacket with insert
  • Standard: 1 x regular weight 331/3 RPM black vinyl disc in Single-pocket jacket with insert

Zie hier alvast een voorproefje van de aflevering van Classic Albums of bekijk op uitzendinggemist de hele aflvering:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XuOyBc3obqg]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.