Radiohead – the King of Limbs

Radiohead - The King of Limbs

– via Pitchfork

Update: “With everything ready on their website, the band decided to bring forward the release by a day rather than wait until the planned date of Saturday, Feb 19 to deliver the music.” – the Guadian

Update: er is beeld! Track heet Lotus Flower.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cfOa1a8hYP8]

Zaterdag 19 februari a.s. komt Radiohead met hun nieuwe album “The King of Limbs”. Fans kunnen op een speciale website nu al kiezen voor alleen een download in wav of mp3 of de speciale uitvoering die ze Newspaper Album hebben genoemd. Dit is de download plus 2 x 10″ helder vinyl, CD en een berg artwork in een speciale verpakking. De downloads komen zaterdag 19 februari beschikbaar en het “Newspaper Album” wordt dan in Mei geleverd. Op deze manier probeert Radiohead, na hun betaal-wat-je-wil actie rond “In Rainbows”, een nieuwe manier te vinden om hun fans te bedienen en het lekken naar internet te voorkomen of op z’n minst hier ook aan te verdienen. Blind vertrouwen in de band is wel een vereiste, er is nog nergens een track listing laat staan een preview te vinden. Of je wacht natuurlijk met je bestelling tot na 19/02 om de recensies even af te wachten.

Update: tracklist

Bloom
Morning Mr. Magpie
Little By Little
Feral
Lotus Flower
Codex
Give up the Ghost
Separator

De reguliere release voor dit album op 12″ vinyl en CD is eind Maart.

One thought on “Radiohead – the King of Limbs”

  1. een briljante plaat. de cd zal wel heel verschillend opgepakt worden, afhankelijk van de verwachtingen die mensen hebben, maar het is hoe dan ook een meesterwerk. ik blijf hem draaien (itt tot In Rainbows, die wel een sterk begin had maar me toch snel wat ging vervelen). dit album is veel subtieler en wat een klankenrijkdom!

    groet,

    peTer (mousique.wordpress.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.