De Muur

Lege en simpele muren, daar houd ik van. Lekker rustig en geen poespas. Een maand of twee geleden liepen we door onze hal, trap, overloop en zolder, en zei Marco: ‘Hier moeten we onze foto’s hangen, in mooie lijsten’… en hij wijst aan …“hier, hier en hier’. NEEEEH, dacht ik dus. En dat heb ik (vooralsnog) gelukkig kunnen tegenhouden.

Wel moesten we nog iets aan de muur boven de eettafel, dus sloten we een compromis: onze eigen fotomuur, met eigen foto’s in een wisselende expositie. Aan de muur komen nog wat meer lijsten te hangen zodat ie straks helemaal opgevuld is. Tja…, ik heb de smaak inmiddels wel te pakken, dus of het trappenhuis leeg blijft…?

update 1 november Onze muur is af, zie de laatste drie foto’s van onderstaande set. Marco zal de laatste 4 foto’s die we hebben ingelijst nog toevoegen aan deze set.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157622535533389″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.