Doe-het-zelf week 2

Ondanks de hitte zijn we afgelopen week stug doorgegaan met klussen. De werkkamer is helemaal af inclusief de inrichting. De keuken is klaar met op alle wanden enkele lagen wijzoplex (echt ideaal bij het schoonmaken!) De muren in de woonkamer hebben twee lagen structuurverf gekregen en ook het laminaat ligt er nu in de woonkamer en keuken (met dank aan Bert die Marco de fijne kneepjes van het laminaat leggen heeft geleerd) en ook het meeste houtwerk is geschilderd.

Tja, nu nog de woonkamer inrichten, de toiletruimte, de logeerkamer en de slaapkamer schilderen. Een beslissing nemen hoe we de hal aan gaan pakken. Er ligt een authentieke granieten vloer, met scheuren, gaan we die restaureren of leggen we daar ook laminaat… ook hangen er authentieke tegels, gaan we die dan restaureren of komen er nieuwe tegels??

Ook moet de achtertuin worden aangepakt. Er lagen houten vlonders die volkomen rot waren. Deze hebben we er uit gehaald, nu alleen nog nieuwe hardhouten vlonders er in en de achtertuin is ook klaar voor gebruik.

Behalve de hal moet al deze klusjes nog voor 9 augustus zijn gedaan. Want dan is de houwewarming voor de familie. Een week later hopen we de rest te verwelkomen. Dan is het eindelijk tijd voor feest!

Hieronder de foto’s.

[nggallery id=36]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.