Tegels en een nieuwe bank

[singlepic w=500 id=777]

Eigenlijk zouden we bovenstaande lambrisering schuren en opnieuw schilderen, maar we hebben toch maar de gok gewaagd en hem volledig verwijderd. Tot onze verbazing kwamen we het originele tegelwerk tegen en laten we dit lekker zitten. We moeten nu alleen de onderkant en de muur verder netjes afwerken, maar het is wel weer een origineel en authentiek detail.

Ook konden we eindelijk onze nieuwe bank met een fikse korting eindelijk ophalen. Ik moest er wel drie keer voor op-en-neer rijden, maar gelukkig was het redelijk dichtbij en was de hele expeditie in 3 uurtjes voorbij. Nu staat ie voorlopig netjes op de overloop opgeslagen. Over een paar weken mag ie naar de woonkamer 🙂

[nggallery id=31]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.