Verbouwing dag 14

Wat een weer! Wat een weekend! Je zou bijna vergeten dat we midden in een enorme verbouwing wonen. Maar goed. De stucadoor is weer flink bezig geweest en de nieuwe toiletruimte krijgt nu echt vorm. Wij hebben inmiddels (alweer) nieuwe tegels uitgezocht en een mooie vloer gevonden. De komende tijd staat er nog veel installatiewerk, een nieuw riool, een nieuw kozijn in de keuken en veel stucwerk op het programma. In de tussentijd hebben we ook ons eigen comfort een stukje verhoogt door een soort van lounge in te richten. Check zoals altijd weer de foto’s hieronder.

[nggallery id=25]

2 thoughts on “Verbouwing dag 14”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.