Verbouwing dag 10

We zijn verhuisd! Daarom zijn we ook een paar dagen offline geweest maar sinds vanmorgen hebben we een nieuwe kabelaansluiting in de meterkast en zijn we er weer. De installateur heeft er gelukkig voor gezorgd dat we ook warm water hebben en dus kunnen douchen in ons nieuwe huis/bouwput. Het schiet nu gelukkig wel erg op, de nieuwe vloer ligt erin, de muren zijn bijna klaar om te stucen en de keukenruimte heeft een nieuwe muur. Nu o.a. nog de toiletruimte en, helaas, de aansluiting op het gemeentelijk riool. Maar dat is voor de komende weken 🙂 Check ook weer de foto’s.

P.S. Mailtje met adreswijziging volgt nog, nu eerst ff bijslapen.

[nggallery id=22]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.