Proxy Open

Delft, 30 maart 2009 – Op zaterdag 25 april organiseert Proxy Services het allereerste Proxy Open. Het enige kart kampioenschap van Nederland exclusief voor Open IT Professionals. Een dag lang is er voor 400 IT professionals de kans om zich te bewijzen als snelste Open IT Professional van Nederland. De hoofdprijs is een volledig verzorgd weekend Barcelona t.w.v. € 1.000,-.

Beter kennismaken
Het evenement is expliciet niet bedoeld als wervingsactie. Directeur Erik de Rijk: “We zochten al enige tijd een mooi evenement specifiek voor Open IT Professionals. Een kart kampioenschap leek ons leuke invulling hiervan en stel ons ook in staat om beter kennis te maken met alle Open IT Professionals van Nederland. Ook is dit een leuk uitje voor ons eigen personeel en freelancers waar we al zaken mee doen.”

Voor alle Open IT Professionals
Deze week kunnen alle Unix/Linux-, Netwerk- en Databasespecialisten die bij Proxy bekend zijn een email verwachten met daarin een link naar de inschrijfwebsite. Maar niet alleen de specialisten die bij Proxy bekend zijn, zijn welkom. “Juist voor de professionals en freelancers die we niet kennen is het leuk om langs te komen,” aldus Resource Manager Sonja Smits. “Zeker voor freelancers waar we nog geen relatie mee hebben is dit evenement een goede mogelijkheid om kennis te maken met Proxy; in 2008 hebben wij voor ruim 30 freelancers bemiddeld met opdrachten.”

Marketing Manager Joost Scholten: “Iedereen die met “Open” technologieën werkt is welkom. Geïnteresseerden kunnen zich gemakkelijk inschrijven via karten.proxy.nl. Het is ook mogelijk om met een groep vrienden te komen of zelfs met een hele afdeling. Er zijn in totaal maar 400 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.”

Over Proxy
Proxy is, sinds haar oprichting in 1997, een van de toonaangevende partijen in de Unix Consultancy markt. Proxy bestrijkt het totale werkveld van ontwerp, implementatie en beheer van grote systeem- en netwerkomgevingen en biedt de expertise van haar specialisten aan op projectbasis en via detachering. De kracht van Proxy schuilt in persoonlijke aandacht voor haar klanten en deskundigheid van haar specialisten.

Zie ook:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.