Najaar

Nu het buiten regent en wij allebei snotterend met een flinke griep op de bank zitten, kunnen we concluderen dat de zomer echt voorbij is. Ondanks het rare weer was het toch een hele mooie zomer. Kijk alleen maar naar de afgelopen paar weken waar het vooral zonnig en rond de twintig graden was! Sinds wij terug zijn van onze zomervakantie op Ameland, hebben we dan ook maximaal genoten. Zo hebben we nog twee heerlijke zondagen beleefd op de cricketvelden van Kampong. De eerste zondag was de laatste competitie wedstrijd tegen Nieuwegein. De tweede zondag was een wedstrijd op het graswicket tegen Kampong Heren 4. Helaas verloren we, schrale troost is dat heren 4 ook won van heren 3!

Verder was het in Utrecht meerdere keren feest. Zo was o.a. er het Uitfeest, de opening van het culturele seizoen. Verder waren er nog meer onbedoelde “feestjes”; door wegwerkzaamheden bij ‘Westplein’ ontstonden meerdere verkeersinfarcten zoals op de Catharijnebaan. Het centrum van Utrecht was nauwelijks meer te bereiken.

Een laatste zomers uitstapje was voor ons een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk. Nico en Marga hadden vrijkaartjes en waren zo vriendelijk die met ons te delen.

Hoogtepunt voor Britte was toch wel de thuiskomst van Roald, Jorinde, Tijmen en Bente, die na 7 maanden terug kwamen uit Nieuw Zeeland. Dit betekende voor ons een ochtendje op Schiphol om hun te verwelkomen en een welkom-terug-feestje voor Tijmen, Bente & co.

De komende tijd wordt het niet veel rustiger. We zijn druk bezig om een leuk huisje te vinden in Den Haag e.o. Want ja, over 7 maanden is het toch tijd voor een nieuw huis. Gelukkig staat er op 4 oktober een ‘open-huizen-dag’ op het programma. Wij zijn benieuwd wat dat ons brengt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.