Zomervakantie 2008 Ameland 3

[singlepic w=500 id=547 ]

Het verbaast mij hoe snel deze drie weken zijn omgevlogen. Zo stap je op de boot om naar Ameland te gaan en zo ben je weer thuis.

De laatste week hebben wij het rustig aangedaan. Uitslapen, studeren, snoeien, wandelen op onder andere Roosdûnen, “afscheidsfeestje” in Herberg De Zwaan en natuurlijk nog meer foto’s maken. Zoals gehoopt bleef het de hele week redelijk zonnig en droog.

Op vrijdag moesten wij de terugreis aanvaarden. Via Oma Groningen reden we naar Utrecht. Zaterdag hebben we de stad verkend en hebben we na een wandeling door het Zocherpark op Ledig Erf enkele Weihenstefaner-biertjes gedronken. De heimwee naar Ameland zet al snel in. Na drie weken rust zijn we weer in het gehaaste Utrecht en heerst voorlopig de vraag: ‘Wat doen wij hier?’ Helaas begint het gewone leven weer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.