Infadels in Tivoli

Infadels@Tivoli

Vrijdag 20 juni j.l. stonden de Infadels in Tivoli met Hit Me TV in het voorprogamma. We hadden ze vorige maand gezien in de Melkweg in Amsterdam en wilden dit feestje graag nog een tweede keer beleven. Bovendien was het nu een thuiswedstrijd en is het nieuwe album (Universe in Reverse) van de Infadels inmiddels uit.

Net als in de Melkweg wisten ze de zaal weer plat te spelen en bewees Hit Me TV weer eens waarom ze zo snel aan populariteit winnen. Bonus was deze keer dat de nieuwe CD na de show te koop was en dat de bandleden daar nog een signeersessie bij gaven. Aangezien we al een gesigneerde CD van Hit Me TV op de Neude hadden weten te bemachtigen, konden we ons nu focussen op Infadels. De verkoper van de Plato (die ook Claw Boys Claw had gefilmd) had maar 35 exemplaren bij zich. Gelukkig stonden we lekker vooraan en maakte ons hoesje al snel een rondje langs de hele band. Dit resulteerde in het volgende plaatje (meer slechte camphone pics op flickr):

handtekeningen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.