Wouter Hamel

Wouter Hamel in Tivoli

Afgelopen vrijdag stond Wouter Hamel in Tivoli aan de oude gracht. Voor de verandering hadden wij ons op het balkon een plekje verschaft. Vandaar konden we goed zien hoe Wouter Hamel met een flinke band en zangeres Giovanna op het podium een mooi feestje wist te bouwen. Dit wisten ze ook goed over te brengen op het uitverkochte Tivoli. Alleen het gastoptreden van Benny, zijn manager, werd aanvankelijk een beetje lauw ontvangen, maar bij zijn tweede nummer kon het publiek zijn stem toch ook waarderen. Het was uiteindelijk een zeer geslaagd en verrassend lang optreden. Check hier nog een paar foto’s.

P.S. Dit optreden werd voorafgegaan door de officiële première van zijn nieuwe videoclip voor het nummer “Maybe I’ll enjoy it next year”. In deze clip zitten weer veel youtube fan filmpjes verwerkt. Een aantal van deze fans mocht Wouter Hamel in Tivoli ook begeleiden bij dit nummer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.