Infadels

[singlepic w=500 id=213 ]

Bijna spannend te noemen: je planned een avondje in De Melkweg bij Infadels en op het moment dat je de kaartjes wilt pakken, kom je tot de ontdekking dat je die kaartjes wel hebt betaald maar nooit hebt ontvangen.

Ticketservice is natuurlijk dicht op 2e pinksterdag, maar gelukkig hebben zij een online service. Nadat Marco online een formulier had ingevuld met de mededeling dat we de kaartjes niet hebben ontvangen, en even naar De Melkweg te hebben gebeld, stonden we op de gastenlijst en was het toch nog mogelijk om naar Infadels te gaan.

Infadels heeft op dit moment nog maar 1 album uitgebracht: We are not the Infadels en zijn o.a. bekend van de nummers Love Like Semtex en Jagger ‘67. Op 23 juni verschijnt hun tweede album, Universe in Reverse, dat (gebaseerd op het voorproefje dat ze ons gisteren gaven) zeker net zo goed zal zijn.

Het was onze eerste keer in De Melkweg, een supermooie tent met meerdere zalen. Infadels speelde in de ‘oude zaal’, grootte ongeveer de helft van de zaal van Tivoli (capaciteit 700 vs 1000 man). Het concert was dan ook totaal uitverkocht. Gelukkig hebben wij een plaatsje bij het podium kunnen bemachtigen en zijn wij daar verder helemaal uit ons dak gegaan. Zie ook de foto’s (met de telefoon genomen dus niet van hele goede kwaliteit).

20 Juni zijn we weer bij Infadels, dit keer in Tivoli. Ik kan haast niet wachten… I can’t get enough!!!

2 thoughts on “Infadels”

  1. En in het voorprogramma stond ‘Hit Me TV’, het voormalige ‘Skip the Rush’. In Tivoli zijn ze er ook weer bij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.