Claw Boys Claw in Tivoli (07/03/08)

Foto's-0086
Gisteravond was het dan eindelijk zover. Claw Boys Claw gaven een weergaloos optreden in Tivoli Oudegracht. Peter te Bos bleek ook als vijftiger nog steeds een podiumbeest in hart en nieren dat zonder enige moeite het publiek mee krijgt in zijn enthousiasme door o.a. even zingend een wandeling door de hele zaal te maken en sommige fans die ‘s middags ook in de Plato aanwezig waren vriendelijk te begroeten. Zowel het oude bekende werk als nummers van de nieuwe CD Pajama Day vielen goed bij oude en nieuwe fans. Now I wanna be your Dog in de toegift maakte het helemaal af. Helaas heb ik alleen maar hele slechte foto’s kunnen maken met mijn telefoon, maar gelukkig waren er ook echte fotografen in de zaal.

In het voorprogramma stonden overigens the Cuties, die mij een beetje deden denken aan Soko en een goed (en soms erg komisch) optreden gaven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.