Update

Zo, het heeft een tijdje geduurt, maar hier is er dan eindelijk weer eens een nieuwe post. De afgelopen paar weken is het weer lekker druk geweest, zowel op m’n werk als daar buiten. Zo ben ik inmiddels verhuisd naar Utrecht om mijn dagelijkse reistijd aanzienlijk te reduceren. Foto’s van m’n nieuwe ‘crib’ vindt je op Flickr.

Voor m’n werk was het weer eens tijd om een rondje Europa te maken en daarom ben ik naast m’n maandelijkse bezoek aan onze oosterburen ook ff een paar dagen naar Parijs geweest. Gelukkig zag ik daar ook nog kans om de Eiffeltoren te bezoeken, wat voor mij een ‘first’ was. Zie ook de pix in op Flickr. (Daar vindt je ook wat plaatjes van het Slot in Aschaffenburg, Deutschland).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.