Lustrumgala

Afgelopen weekend was dus het lustrumgala ter ere van het derde lustrum der A.S.V. Taste. Het begon zaterdag ‘s morgens al om 9:45u met een busreis naar Eindhoven, alwaar we met z’n allen op een ijsbaan terecht konden. Ik kwam er al snel achter dat ik het schaatsen na 10 jaar redelijk verleerd was en na twee keer het ijs van heel dichtbij gezien te hebben, koos ik eieren voor m’n geld en ben in de kantine gaan zitten. ‘s Middags zijn we doorgereisd naar ons hotel waar iedereen zich in z’n rokkostuum of jurk kon hijsen. Vervolgens eten in een ander hotel (de club was verdeeld over twee hotels) en daarna naar Kasteel Oost in Valkenburg. Die locatie leende zich erg goed voor dit gala en met ongeveer 350 man werd daar gepoogd de drankvoorraad flink te laten slinken. Sommige galabezoekers wekten na afloop de indruk zichzelf in dit opzicht lichtelijk overschat te hebben, getuige de gevulde pringles blikken. Na een naborrel en een paar uur slaap, de volgende middag weer brak met de bus terug. Al met al erg geslaagd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.